Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη τύπου από τους παρακάτω συνδέσμους


1ο ΜΕΡΟΣ
http://www.sendspace.com/file/pw8ymf

 2ο  ΜΕΡΟΣ
http://www.sendspace.com/file/kvdyby


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2/12/2013, στα γραφεία της ΟΛΜΕ, συνέντευξη τύπου των Συλλογικοτήτων Αττικής για τις πρωτοβουλίες και τις κοινές δράσεις που προγραμματίζονται από τις συλλογικότητες,  ώστε να αντιμετωπιστούν οι απειλές και να ακυρωθεί η πραγματοποίηση  πλειστηριασμών κάθε λαϊκής κατοικίας από κράτος και τράπεζες.
Στη συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκε η αντίληψη των συλλογικοτήτων και στοιχεία για το θέμα, η μέχρι τώρα εμπειρία από την ακύρωση πλειστηριασμών, οι μέχρι τώρα πρωτοβουλίες και οι πρώτες επόμενες δράσεις.
Εκτός από τις είκοσι συλλογικότητες της Αττικής που συμμετέχουν σε αυτή την Πρωτοβουλία Συντονισμού, παραβρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου και εκδήλωσαν την υποστήριξή τους η ΟΛΜΕ, το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών και η «Αλληλεγγύη για όλους».
Άμεσες δράσεις που έχουν εξαγγελθεί για την επόμενες μέρες είναι :
Α. Η πραγματοποίηση συνάντησης όλων των συλλογικοτήτων και των εργατικών σωματείων, που θέλουν να συμβάλλουν, για τον προγραμματισμό των δράσεων ενάντια σε κατασχέσεις και  πλειστηριασμούς, την Κυριακή 8/12/2013 στον κινηματογράφο Μικρόκοσμο, Λ. Συγγρού 106.
Β. Η παρουσία στο ειρηνοδικείο της Αθήνας, επί της οδ. Λουκάρεως 14, (κάθετος Λ. Αλεξάνδρας) την Τετάρτη 11/12 στις 4 το μεσημέρι.
Μπορείτε στο ιστολόγιο μας http://epitropi3den.blogspot.gr/ να παρακολουθήσετε το ηχητικό από τη συνέντευξη τύπου και να δείτε περισσότερα.  
Συν/να : Η αφίσα για τη συνάντηση στο Μικρόκοσμο
 ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
                     e-mail : epitropi3den@gmail.com,    ιστολόγιο : http://epitropi3den.blogspot.gr