slider

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και των μελών του!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη 
του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και των μελών του!

(κλικ στη φωτο για μεγέθυνση)
Έφτασε στο πρώτο από τα μέλη του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ που "εγκαλούνται" η κλήση για "παροχή εξηγήσεων εντός 48 ωρών σε αυτεπάγγελτη μήνυση" για τη συμμετοχή τους στις λαϊκές κινητοποιήσεις και τη δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς. Όπως είναι γνωστό, η αυτεπάγγελτη μήνυση στηρίχθηκε σε ανώνυμη και παντελώς αόριστη καταγγελία, για την οποία η εισαγγελία Θεσ/νίκης διέταξε, ως μη όφειλε, προκαταρκτική εξέταση.

Η δίωξη εναντίον των μελών του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών αποτελεί δίωξη ενάντια σ' όλο το κίνημα! Είναι μια κίνηση εκφοβισμού απέναντι σ' αυτό το καθημερινά διογκούμενο κίνημα που δεν επιτρέπει σε κυβέρνηση-Ε.Ε.-τραπεζίτες και τα τσιράκια τους, τους μεγαλοσυμβολαιογράφους, να υλοποιήσουν την πολιτική της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών και της αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας. Να είναι σίγουροι όμως ότι δεν θα τα καταφέρουν. Όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά μας δυναμώνουν!
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ. 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Και όπως όλο το κίνημα διώκεται, όλοι μαζί θα πάμε
την Τετάρτη 11 Γενάρη 2017, 1μ.μ. στα Δικαστήρια Θεσ/νίκης


να απαιτήσουμε τη διακοπή της προκαταρκτικής εξέτασης και την άρση κάθε δίωξης εναντίον μελών του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, εναντίον του κινήματος!
ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!