slider

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Συγκέντρωση στην Ελευσίνα την Κυριακή 17 Δεκέμβρη ενάντια στο «αναπτυξιακό» συνέδριο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της Περιφέρειας Αττικής



Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ οργανώνει ξεδιάντροπα “αναπτυξιακό συνέδριο” στις 16-17 Δεκέμβρη στην Ελευσίνα! Την ώρα που η πολιτική της – κοινή και με τις μνημονιακές δυνάμεις της αντιπολίτευσης - οδηγεί σε καταστροφή της φτωχολογιάς, στους 24 νεκρούς στη Μάνδρα, συνεχίζουν τον εμπαιγμό του κόσμου και γενικεύουν την επίθεση. Με το νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό που κατέθεσαν και τα σκληρά μέτρα της γ’ αξιολόγησης θα συνεχίσει το φαγοπότι για τους βιομήχανους, ενώ επιφυλάσσουν για τους εργαζόμενους και τον λαό επιτροπεία και τα μνημόνια μέχρι το 2060!

Μιλάνε για ανάπτυξη! Η ανάπτυξη τους προτάσσει πάνω από όλα και με “κάθε θυσία” τα επιχειρηματικά κέρδη. Στο όνομα της έχτισαν ρέματα, κατέστρεψαν το περιβάλλον, ξεπουλήθηκαν δρόμοι, παρέδωσαν τα πάντα στην ασυδοσία της τεράστιας βιομηχανικής ζώνης. Στο όνομα της ανάπτυξή τους διαλύουν τις ζωές των εργαζομένων και του λαού.

Αντί να απολογηθούν για αυτή την πολιτική έρχονται προκλητικά να ξανατάξουν και να συνεχίσουν την καταστροφή. Ο λαός της περιοχής του Θριάσιου, οι τσακισμένοι πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, οι εργαζόμενοι της Αττικής θα δώσουν την απάντηση που τους πρέπει! Διεκδικούμε πραγματική και πλήρη αποκατάσταση των πλημμυροπαθών. Θα αγωνιστούμε για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης - ΕΕ κεφαλαίου.

Καλούμε την Κυριακή 17/12 στις 6.30μμ σε συγκέντρωση διαδήλωση στις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ στη Μάνδρα - Παλαιά, ΕΟ Αθηνών Θηβών, Μάνδρα και πορεία στο κλειστό Γυμναστήριο Γιάννη Δασκαλάκη που θα γίνει η φιέστα με την ομιλία του Τσίπρα.

Η γραμματεία της Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων για συντονισμό