slider

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Συμπαράσταση - Αλληλεγγύη στον αγωνιστή δάσκαλο Η. Σμήλιο, μέλος του ΣΥ.Σ.Θ και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών


Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής - ΣΥΣΑ, εκφράζει την αγωνιστική αλληλεγγύη του στον αγωνιστή δάσκαλο Ηλία Σμήλιο. Καταγγέλλει την παραπομπή του σε δίκη, την Τετάρτη 15/5, για τη δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και περιουσίας μαζί με δεκάδες αγωνιστές και αγωνίστριες στο πλαίσιο του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την πρώτη μιας σειράς από δίκες, που έχουν στοχοποιήσει, όπως και άλλους αγωνιστές σε πολλές πόλεις της χώρας, τον συνδικαλιστή δάσκαλο Η. Σμήλιο, εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης της Θεσσαλονίκης. Το σταμάτημα της δίωξης και η απαλλαγή από τις κατηγορίες του Η. Σμήλιου και των αγωνιστών του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και περιουσίας είναι υπόθεση του λαϊκού μαζικού κινήματος και των μαχόμενων δυνάμεων της κοινωνίας. Είναι ώρα να ξεδιπλωθεί η δύναμη της μαχητικής αλληλεγγύης.

- Κάτω τα χέρια από τον αγωνιστή δάσκαλο Ηλία Σμήλιο
- Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη και να απαλλαγούν από τις κατηγορίες όλοι οι αγωνιστές του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και περιουσίας
- Κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, κράτους, δήμου
- Όχι στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις
- Διαγραφή χρεών των λαϊκών οικογενειών
- Κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, κράτους, δήμου
- Όχι στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις
- Διαγραφή χρεών των λαϊκών οικογενειών

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΥΣΑ