slider

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Σας καλούμε την Τετάρτη 29/04 να συμμετάσχετε στην Ημέρα Αλληλεγγύης στην ΒΙΟΜΕ #power2viome


1. Γράφετε σε ένα χαρτόνι κάποιο σύνθημα για τη ΒΙΟΜΕ. Αν δεν σας έρχεται κάτι, στο τέλος του Mail  παραθέτουμε κάποια προτεινόμενα συνθήματα.
2. Βάζετε στο τέλος το hashtag #power2viome και οτιδήποτε άλλο. Αν θέλετε ζωγραφίζετε κάτι. Αν θέλετε βάζετε στο χαρτόνι, σε κάποιο ωραίο φόντο, ή το κρατάτε ή το κρατάτε φορώντας μάσκα ή ακόμα και ποζάρετε με το ζωάκι συντροφιάς σας ή οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε.
3. Το βγάζετε φωτογραφία.
4. Την Τετάρτη από τη 1 το μεσημέρι και μετά το ανεβάζετε στον προσωπικό σας λογαριασμό στα social media, προσθέτοντας το αντίστοιχο hashtag (#power2viome).

image.png
 









Εάν περάσει κάποιο παρόμοιο ποστ από μπροστά σας αφήστε κάποιο σχόλιο και πατήστε Like/fav, share/Retweet. Ή τέλος πάντων αλληλεπιδράστε ελεύθερα. Συντονιστείτε στις σελίδες facebook της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης ΒΙΟΜΕ, του Covid19: Κανένας Μόνος / Καμία Μόνη ή του Μένουμε Ενεργοί - υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη και απολαύστε το συλλογικό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα συνθήματα: Μπορείτε να κάνετε αντιγραφή, επικόλληση και να τα δημοσιεύσετε από τον προσωπικό λογαριασμό. Μην διστάσετε να προσθέσετε και άλλα!

· ΔΕΗ και δικαστές ακούστε το καλά η ΒΙΟΜΕ θα μείνει σε χέρια εργατικά #power2viome
· Η κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει εργοστάσιο με καθαριστικά εν μέσω πανδημίας. Μήπως δεν τους νοιάζει και τόσο η υγεία; #power2viome
· Η ΒΙΟΜΕ δεν κλείνει για 2 καλώδια. Ρεύμα στην ΒΙΟΜΕ με κάθε μέσο #power2viome
· Οι ΜΑΤατζήδες μπορούν να συγκεντρωθούν για να κόψουνε το Ρεύμα στη ΒΙΟΜΕ. Οι εργάτες δεν μπορούν να συγκεντρωθούν για να διαμαρτυρηθούν. Η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται την απαγόρευση κυκλοφορίας #power2viome