slider

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΡΙΤΗ 20/12

Κάλεσμα για αποκλεισμό (ταυτόχρονα) την Τρίτη στις 20 Δεκέμβρη το πρωί (7:30 η ώρα) των επτά κέντρων διανομής της ΔΕΗ στην Αττική. Από αυτά τα πέντε βρίσκονται εντός λεκανοπεδίου (Αθήνας, Πειραιά, Καλλιθέας, Φιλοθέης-Κηφισιάς και Περιστερίου) και εκδίδουν τις εντολές αποκοπής (διακοπές) για όσους δεν έχουν πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών-Πειραιώς, ενώ τα υπόλοιπα δύο εξυπηρετούν τις αντίστοιχες ανάγκες στην Ανατολική και Δυτική Αττική (Μεσόγεια και Ελευσίνα).


Θα γίνει προσπάθεια ώστε συντονισμένα οι συνελεύσεις και τα σωματεία από κάθε περιοχή να κινηθούν αποκλείοντας το κέντρο διανομής που της αντιστοιχεί και αναλαμβάνει να εκδόσει διαταγές διακοπής ρεύματος για αυτή.
Τα κέντρα διανομής της ΔΕΗ, με τις αντίστοιχες διευθύνσεις τους μπορείτε να τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο από το site της ΔΕΗ:

http://www.dei.gr/ecpage.aspx?id=473&nt=110&lang=1

Η κάθε περιοχή θα κατευθυνθεί στο κοντινότερο της, αφού φυσιολογικά αυτό είναι και που την αφορά. Δηλαδή από το ευρύτερο κέντρο Αθήνας στο κέντρο "περιοχής Αθήνας", Αγησιλάου 56-58, οι βορειότεροι του κέντρου (από Πατήσια και πάνω) στο "περιοχής Φιλοθέης-Κηφισιάς", Καποδιστρίου & Ρούμελης 1, Αλσούπολη Ν. Ιωνία, οι του ευρύτερου Πειραιά στο κέντρο "περιοχής Πειραιά", Αγ. Ελευθερίου 114, Καμίνια, οι των περιοχών Νοτίως του κέντρου της Αθήνας (από Μπραχάμι και κάτω) στο "περιοχής Καλλιθέας", Αμφιθέας 84 & Αγ. Τριάδος 23, στο Π. Φάληρο και οι των Δυτικών στο κέντρο "περιοχής Περιστερίου", Θερμοπυλών & Επαύλεως 6, Χαϊδάρι. Η ανατολική Αττική θα πρέπει να κατευθυνθεί στο κέντρο "περιοχής Μεσογείων", Β. Κωνσταντίνου 33, Κορωπί, ενώ η Δυτική Αττική (εκτός λεκανοπεδίου, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος κλπ.) στο κέντρο "περιοχής Ελευσίνας", Ηρώων Πολυτεχνείου 108 στην Ελευσίνα.