slider

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΡΙΤΗ 21/4 ώρα 7 μμ

ΚΑΛΕΣΜΑ
Συναγωνίστριες/ές καλημέρα.
Έχουν περάσει 2,5μήνες από την εκλογή της νέας κυβέρνησης. Οι πολιτικές εξελίξεις είναι πυκνές και το αμέσως επόμενο διάστημα προβάλλει εξαιρετικά κρίσιμο για τις ανάγκες και τα δικαιώματα του λαού, για όσα αγωνιστήκαμε σκληρά τα προηγούμενα χρόνια.
Ειδικότερα για τα ζητήματα που κινητοποιήθηκαν οι συλλογικότητές μας, οι κυβερνητικές κινήσεις μόνον ικανοποιητικές δεν μπορεί να θεωρηθούν. Το αντίθετο μάλιστα. Έτσι,
- Καλούμαστε μέχρι τέλος Απρίλη να καταβάλουμε το χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ και με την απειλή των ίδιων εξοντωτικών προστίμων.
- Οι ρυθμίσεις για τα χρέη προς το κράτος και τις εφορίες, που συσσωρεύτηκαν στα λαϊκά νοικοκυριά, είναι οριζόντιες και καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα. Τα λαϊκά εισοδήματα θα πληρώσουν και το 2015 τους ίδιους ληστρικούς φόρους. Αναζητείται το«ισοδύναμο της διαπραγμάτευσης» για τον ΕΝΦΙΑ.
- Το σχέδιο νόμου για την προστασία από τους πλειστηριασμούς θα απέχει παρασάγγας από όσα διεκδικούμε ενώ τα «κόκκινα δάνεια» θα τα αντιμετωπίσουν μετά από 6μήνες.
Προτείνουμε να γίνει άμεσα σύσκεψη των συλλογικοτήτων που μετέχουμε στο Συντονισμό Αττικής. Να συζητήσουμε και εκτιμήσουμε τις εξελίξεις. Να αποφασίσουμε για συντονισμένες ενέργειες και δράσεις.
Το κάλεσμα μας είναι για σύσκεψη την Τρίτη 21 Απρίλη, στις 7 μμ, στο Στέκι της Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού – Σεπολίων – Ακ. Πλάτωνα (Αμφιαράου 153 στο Μετρό Σεπόλια). Σας περιμένουμε.
Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού – Σεπολίων – Ακ. Πλάτωνα
Επιτροπή Αγώνα σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη.