slider

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Μας λένε ο ήλιος σώζει, κι αυτοί έκλεισαν εντελώς το Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα


Στρώνουν κανονικότατα το χαλί - ΜΜΕ σε εντεταλμένη υπηρεσία, δημαρχαίοι, περιφερειάρχες, για ακόμη περισσότερα μέτρα αστυνόμευσης και καταστολής. Αφού δεν θα μπορούν να μας γιάνουν, αν αρρωστήσουμε, μας φορτώνουν με το σύνδρομο του "ιδρυματισμού", για να μας έχουν και πιο πολύ του χεριού τους την επόμενη μέρα, όπως σφοδρά επιθυμούν . Τι σημασία έχει αν ο κοροναϊός δεν είναι αερομεταφερόμενος; Τι σημασία έχει αν ο κόσμος τηρεί τα μέτρα προστασίας γιατί πρώτα απ΄όλους, ο κάθε άνθρωπος ενδιαφέρεται περισσότερο για την υγεία του; Παίρνουν, με ειδικό τεχνικό τρόπο, πλάνα από την Παραλία της Θεσσαλονίκης, που μόνον μάτια που έχουν στη θέση τους οθόνη δεν βλέπουν την πραγματικότητα, και αρχίζουν τον ορυμαγδό της "υπεύθυνης" διαμαρτυρίας τους. "Κούνια που τους κούναγε" όλους μαζί, που λέγανε οι γιαγιάδες μας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΑ | Δεν είναι με τα καλά τους ή έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους! Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφαση-από ποιούς, γιατί;- να βάλουν λουκέτο στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα. Ένα Πάρκο ανάσα για τους εγκλωβισμένους κατοίκους, που ήταν σημείο για τη βόλτα με τα κατοικίδια τους, τον περίπατο και την άσκησή τους. Όλες τις προηγούμενες ημέρες δεν αναφέρθηκε καμία περίπτωση συνωστισμού! Πολύς κόσμος είναι έτσι κι αλλιώς τρομοκρατημένος, κλεισμένος στα σπίτια του. Η αντιμετώπιση της πανδημίας επιβάλλει λοιπόν πάρκα ολοσχερώς κλειστά; Επιβάλλει την απαγόρευση αναπνοής καθαρού αέρα και τη σωματική άσκηση σε κατάλληλο περιβάλλον και όχι στην άσφαλτο; Τα υποστηρίζουν αυτά οι γιατροί μας και οι επίσημες φωνές των φορέων τους;

ΟΧΙ. Κανείς δεν τολμάει να υποστηρίξει κάτι παντελώς αντιεπιστημονικό όσο και φιλοκυβερνητικός κι αν είναι. Τότε, για ποιο λόγο έκλεισαν τελείως το Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος; Οι κάτοικοι της περιοχής τήρησαν όλους τους κανόνες γιατί δύσκολα θα βρεθούν αρκετοί να μην γνωρίζουν το πως οι ίδιοι θα προφυλάξουν την υγεία τους. Αυτός ο παράγοντας, δημοτικός ή αστυνομικός που πήρε και εκτέλεσε αυτήν την απόφαση, γνωρίζει πολύ καλά ότι στο Πάρκο ούτε συνωστισμός ούτε συγχρωτισμός παρατηρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Τότε ΓΙΑΤΙ; Να απαντήσουν με ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και επειδή δεν θα τα βρουν, να ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟ, ακολουθώντας τα μέτρα που εφάρμοσαν τις προηγούμενες ημέρες.