slider

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Η επίθεση σε κάθε δημόσιο χώρο και υποδομή οξύνεται


ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ»

Οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου «Ασκληπιείο Βούλας» παρακολουθούμε, για άλλη μία φορά, την απόπειρα συρρίκνωσης του οικοπέδου, εντός του οποίου στεγάζεται το Νοσοκομείο μας. 
 
Παράλληλα με τις διεκδικήσεις του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, μαθαίνουμε για τη σχεδιαζόμενη ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, καθώς και για την επένδυση του Ιδρύματος Λάτση στο Ελληνικό. Αναρωτιόμαστε πώς σχετίζονται όλα αυτά με το μέλλον του «Ασκληπιείου Βούλας». 
 
Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν επιτρέπουμε να παραχωρηθεί ούτε πόντος από το Νοσοκομείο μας.
Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης να εγκαταλείψει τα όποια σχέδιά του.

Καλούμε τον Ε.Ε.Σ. να τοποθετηθεί ξεκάθαρα.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες μεταβίβασης του οικοπέδου στο Δημόσιο, ώστε να διασφαλισθεί εμπράκτως το μέλλον του «Ασκληπιείου» ως Δημόσιο Γενικό Νοσοκομείο.

Καλούμε τον λαό των Νοτίων Προαστίων, τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων του Νότιου Τομέα, τα Σωματεία, τα Κοινωνικά κινήματα, να συστρατευτούν στην υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του Νοσοκομείου μας και συγκροτούμε ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα για τον σκοπό αυτό.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με τη μαζική μας συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου ΒΒΒ, όποτε αυτό συνεδριάσει.

Βούλα, 26/04/2017