slider

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΜΠΤΗ 14/2 ΜΕΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την ΚΟΙΝΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/2 ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Συλλογικότητες από διάφορες περιοχές της Αττικής (6ο διαμέρισμα, Βάρη-Βούλα- Βουλιαγμένη, Βύρωνας, Γλυφάδα, Εξάρχεια-Νεάπολη-Μουσείο, Ίλιον, Καματερό, Μαρκόπουλο-Πόρτο Ράφτη,  Μοσχάτο, Πευκάκια-Περισσός,  Ν. Σμύρνη,  Πατήσια, Πέραμα, Ραφήνα, Σαλαμίνα, Σεπόλια κ.α.) καθώς και οι Επιτροπές αγώνα «Δεν πληρώνω», προγραμματίζουν την Πέμπτη 14/2, μέρα κοινής δράσης συγκεντρώσεις έξω από τις τοπικές εφορίες.
Σκοπός της κινητοποίησης είναι η διαμαρτυρία για τα χαράτσια, τη φοροληστεία των λαϊκών στρωμάτων και τα κυβερνητικά σχέδια για ένταση της αφαίμαξης.
Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν έξω από τις ΔΟΥ Α' Αθηνών, Αγ. Αναργύρων, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δ’ Αθηνών, Ε' Πειραιά, ΙΔ' Αθηνών, ΙΘ' Αθηνών, Μενιδίου, Ν. Ιωνίας, Ν. Σμύρνης, Παλλήνης, το πρωί της Πέμπτης.    

Κοινή θέληση των συλλογικοτήτων είναι ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί κόντρα στην βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που οδηγεί στην εξαθλίωση το λαό.  
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στη φοροληστεία του λαού και στις αυξήσεις των τιμών στα κοινωνικά αγαθά, αποκρούουμε τις απειλές και την κυβερνητική επιχείρηση εκφοβισμού από κυβέρνηση και ΜΜΕ για κατασχέσεις.
Απαιτούμε να σταματήσει η εξοντωτική φοροληστεία σε όφελος των δανειστών, των τραπεζών και των φοροαπαλλαγών των πλουσίων. Δημόσια-δωρεάν τα κοινωνικά αγαθά. Κάνουμε πραγματικότητα το κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Κανένας μόνος του στην κρίση, κανένας μόνος του απέναντι στη ΔΕΗ και στην εφορία.
Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια, την κρίση και το χρέος τους.


ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !