slider

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/2 4 μμ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ



Προς
Κάθε σωματείο, επιτροπή, πρωτοβουλία, συνέλευση
που αντιτίθεται στα χαράτσια και την αντιλαϊκή φοροληστεία

 ANOIKTH ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
 
 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ;
 Τα χαράτσια και οι φόροι που επιβάλλονται από την κυβέρνηση και την τρόικα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, σε συνδυασμό με την ανεργία, την περικοπή μισθών και συντάξεων, τις αυξήσεις στις τιμές των κοινωνικών αγαθών, έχουν οδηγήσει μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας όχι μόνο να μη μπορούν να πληρώσουν τους φόρους, αλλά να μην έχουν ούτε τα απαραίτητα για την επιβίωση.
 Αυτή η κατάσταση χρειάζεται να πάρει τέλος, πριν οδηγηθούμε σε ακόμα μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση. Για μας απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ενώσουμε τις προσπάθειες μας, να συντονίσουμε τις κινητοποιήσεις μας, για να έχουμε πιο άμεσα ανατροπή αυτής της πολιτικής, για να διώξουμε αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ,  κυβερνήσεις, τρόικα και όλους όσους μας εκμεταλλεύονται.

Για να συζητήσουμε προτάσεις και δυνατότητες κοινής δράσης των συλλογικοτήτων μας, απέναντι στα μέτρα που οδηγούν στην πείνα και στην εξαθλίωση, καλούμε :

Την Κυριακή 24/2/2013 στις 4.00 μ.μ. στην αίθουσα του αμφιθεάτρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Στουρνάρη 73-75.             ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ.


 



Συντονισμός συλλογικοτήτων

"ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ"

                     e-mail : epitropi3den@gmail.com,    ιστολόγιο : http://epitropi3den.blogspot.gr